Cyklist wielrenkleding en meer

In mei rijdt iedereen er goed bij.

Met de high performance Cyklist wielerkleding, gemaakt door MB Sportswear. We zijn superblij dat we jullie weer mogen ontvangen en wil je ons een extra duwtje in de rug geven, bestel dan onze fietskleding en ga gesoigneerd het nieuwe seizoen in.

Bestel voor 9 april en we leveren de kleding 21 mei 2021.

Cyklist wielertenue WOMEN
High performance kleding die ook goed staat op ons terras.
BESTEL
Cyklist wielertenue MEN
High performance kleding die ook goed staat op ons terras.
BESTEL
Previous
Next

Net als bij de Cyklist heeft het hele team van MB Sportswear iets met sport of zoals ze zelf zeggen:

“Zo hebben we binnen onze gelederen fanatieke (wedstrijd)fietsers, hardlopers en hockey fanaten. Maar ook sporten als boksen, voetbal, fitness, schaatsen, skiën, wordt door een aantal van ons met regelmaat beoefend. Kortom; bij MB is er altijd wel iemand die de sport beoefent of heeft beoefend.

Onze missie is om de fun, passie en liefde die we hebben voor de sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear. 

Bezoek website MB Sportswear >

Dit nieuwe Eindhovense sportkledingmerk wil  iedere sporter die met hart en ziel voor de sport gaat de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit van hoogwaardige kwaliteit.

MB sportswear is gemaakt van duurzame materialen van de beste kwaliteit, die uitvoerig zijn getest door ons testteam. Alle MB sportswear wordt binnen Europa geproduceerd en voldoet aan de Europes normen en wet –en regelgeving. Uitgangspunt is dat de kleding moet voldoen aan de volgende vereisten:

  • prestatie verbeterend
  • plezier verbeterend
  • good looking!
  • maximaal draagcomfort
  • ademende / isolerende materialen
  • slijtvastheid en lange levensduur
  • maximaal bedrukbaar
  • MVO geproduceerd

 

We hadden jullie graag wat korting gegeven zodat we iedereen stimuleren om onze mooie kleding te dragen. Gezien de huidige situatie hebben we gekozen om deze korting te schenken aan Horeca Nederland in het algemeen en ons mooie cafeetje in het bijzonder.

 

Scroll naar top
X