Het Eindhovens wielercafé is de ontmoetingsplek voor iedereen. Geniet op ons terras van een speciaalbier en luister naar sterke wielerverhalen. De bevoorrading is in de goede handen van Rutger en Madelon en de rest van de gezellige Cyklist ploeg. In ons wielercafé is genoeg te zien, van een grote collectie wielershirts, het Bert Oosterbosch museum en natuurlijk alle wielerrondes, klassiekers en veldritten op groot scherm.

Meer dan een wielercafé...

Of je nu wilt peddelen op de pedalen of op een paddleboard, bij ons kan het allemaal. Een fiets huren kan bij onze buren Velorent. Wil je echt gesoigneerd op pad, Zjoeff heeft in haar showroom op maat gemaakte carbon fietsen van Basso. We verkopen sokken van Le Patron en hebben verschillende fietsbierpaketten. Ons Cyklist wielertenue maakt het helemaal af. 

Velorent

Ontdek Eindhoven met een stadsfiets, een elektrische fiets, een tandemfiets of step, zo verplaats je je vlot tussen alle hoogtepunten van de stad. Of grijp je kans om te ontsnappen aan de grote drukte van de stad en je zit zo in het mooie buitengebied.

Wil je het rijden op een racefiets zelf ervaren, of wil je meedoen aan die mooie toertocht, we verhuren ook racefietsen en mountainbikes.

Website >

Bert Oosterbosch museum

Hij pakte drie etappes in de Tour de France en werd wereldkampioen op de baan, maar toch, de naam Bert Oosterbosch lijkt uit ons collectieve geheugen te zijn verdwenen. Onterecht, vinden wij, want zijn palmares is indrukwekkend.

De bovenverdieping van ons Wielercafé staat in het teken van de ‘rooie’, zoals deze Eindhovense wielrenner werd genoemd.

Lees meer >

Zjoeff

Zjoeff heeft in de Cyklist  een showroom met het exclusieve Italiaanse merk Basso, het Californische lifestyle fietsenmerk Linus, Eindhovense Scope wielen en kleding van het Zwitserse Cuore.

“Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren met de rijke wielerhistorie en de laatste trends, door jarenlange ervaring en deskundigheid.” Ruud Kooijmans.

Website >

Er op uit vanuit de Cyklist

Je rijdt vanuit het NRE terrein zo de stad uit via mooie fietspaden zonder stoplichten. Vraag aan de bar naar een mooie Cyklist route. Ons advies; rij heen met tegenwind en kom terug met de wind in de rug, of kies voor een e-bike van Velorent en je hebt altijd wind mee. Uiteraard staat er een Magistrale cappuccino met een appelteutje of Erica’s taartje klaar bij terugkomst. Voor gezinnen heeft Velorent tandems te huur, of kies voor een volledig georganiseerde steppentocht. Wil je een BBQ, feestje of familiefuif organiseren, wij denken altijd met je mee en maken er iets moois van.

Sup verhuur

SUPPEN via Cyklist doe je alleen, met z’n tweeën of met zijn zessen. Je krijgt de sups, met toebehoren, mee in een grote rugzak. Je kunt op loopafstand opstappen op de Dommel of het Eindhovens Kanaal.

Huur is per dagdeel: € 27,50 pp
Inbegrepen is een droogtas
Arrangementen met een lunch, diner of BBQ behoren tot de mogelijkheden.

Reserveren en/of vragen bel 040 – 842 96 24  of stuur een email.

Fietsverhuur arrangementen

Rijd naar de Strabrechtse heide of bezoek de zwevende fietsrotonde in Veldhoven of trap naar het Trapistenklooster in Hamont-Achel.

Kies voor een elektrische fiets en iedereen kan een beetje kopwerk doen. Of zit lekker uit de wind achterop een tandem. Velorent zorgt voor de fietsen, wij van de Cyklist verzorgen de ravitaillering onderweg of bij terugkomst.

Stuur email voor meer info >

Steppen

Bekijk Einhoven eens op een unieke manier met het steparrangement. We hebben een geasfalteerde route door de stad uitgestippeld van 10 kilometer.

Je krijgt een step en tasje met een appelteutje en verse jus mee. 

Kosten voor het step arrangement is € 15,00 pp.

Stuur email >

Scroll naar top
X