Food & Drinks bij de Cyklist

Niets is lekkerder dan na een mooie tocht, een jasje uit te doen op ons terras en te genieten van een Kwaremont en een (vega) bitterbal. Dan komen de mooie verhalen vanzelf. Heb je nog een etappe te gaan, dan geeft Il Magistrale Cycling Coffee je een extra panache. 

Eten in ons wielercafé is altijd vers en van de beste producten. Naast heerlijke broodjes , uitsmijters en tosti’s hebben we gezonde maaltijdsalades en verse soepen. Onze burgers zijn gemaakt van het oerras “Salers” of wild zwijn uit de regio. De Salers lopen vrij rond in de natuur rondom het plaatsje Postel. Ook de groente in onze vega burgers hebben een vrij leven gehad.

Bij de borrel hebben we grote planken met allerlei heerlijke kazen , charcuterie en andere heerlijke fingerfood.

Menukaart

Leuk dat je onze menukaart wilt bekijken! Benieuwd naar onze soepen, broodjes, salades en de lekkerste hamburgers van Brabant?

Il Magistrale Cycling Coffee

We bereiden onze koffie uiteraard met dit koffiemerk, geïnspireerd door het wielrennen. De mannen achter Il Magistrale hebben jarenlange ervaring in het zoeken, mengen en roosteren van de juiste bonen tot verschillende melanges.

Onze espresso is met Ronde van Vlaanderen bonen en onze koffie is de Bom van Balen. Uiteraard maken we ook cappuccino’s, lekkere latte’s, verkeerde koffies, cortado of flat white.

Bezoek website Il Magistrale Cycling Coffee

Kwaremont, Bavik en meer bier

In de hemel is geen bier, daarom drinken we het hier. Kwaremont is de beloning na elke rit. Kwaremont blond is net als de befaamde kuitenbijter uit RVV karaktervol en pittig gekruid. Wil je nog verder op pad, kies dan de Kwaremont 0,3% voor in de bidon. Bavik Super Pils is ook van brouwerij de Brabandere in Bavikhove. 

Naast Kwaremont, Bavik en ook Vedett vast op de tap, wisselen we per seizoen de andere vaten en hebben we een uitgebreide bierkaart met speciaalbieren.

Finishfeestjes en partijen

Ben je getrouwd, afgestudeerd of wil je samen met collega’s een succes vieren het kan allemaal bij ons. Op ons verkeersvrije terras staan de fietsen veilig en kunnen kinderen heerlijk buitenspelen, terwijl je zelf lekker in het zonnetje zit of onder onze tent-overkapping.

Of het nu een goed lopend buffet met heerlijke salade’s en mini-hamburgers is, een BBQ feest of lekker pizza’s bakken op de houtgestookte ovens, Madelon en Rutger regelen het.

Bel 040 – 842 96 24  of stuur een email.

Scroll naar top
X