17 nov Velosoof ATB-tochten

De Velosoof ATB-tochten zijn 17 november, 15 december 2018, 12 januari en 16 februari 2019.

Er is elke keer een track beschikbaar een paar dagen voor de tocht te downloaden via de site van Ton Merckx http://tonmerckxwielershirts.nl/html/velosoof.htm. Voor wie geen GPS heeft kan altijd aansluiten bij dat groepje wat ongeveer dezelfde snelheid fietst.
De snelste groep start het eerst, en wil je onderweg een tandje minder, wacht je gewoon tot de volgende groep. De laatste groep start ongeveer 10.15 uur en gaat altijd met een voorrijder met GWil je hem alleen rijden, geen probleem, maar zorg voor de track op je GPS. De route is niet uitgepijld! Na afloop is er een lekkere kop erwtensoep in de Velosoof inbegrepen.
Vragen? Mail 3k@driekverdonk.nl
Geen reactie's

Geef een reactie

X